Свято дитячої творчості та талантів | DREAM

DreamTown

Eng
Home News Свято дитячої творчості та талантів

Свято дитячої творчості та талантів

12 June 2021
Свято дитячої творчості 
та талантів

Свято дитячої творчості та талантів

12 червня в 12:00 в ТРЦ DREAM TOWN 1 частина відбудеться свято «Діти для дітей».

Організатор молодіжна організація ReAnd.

Театр танцю та моди ReAnd навчає дітей різного віку безлічі дисциплін, таких як акторська майстерність і сценічної мови, ораторське мистецтво, основи моделинга, фотопозування і дефіле, історія костюма і теорія моделювання, різні танцювальні напрямки. Театр танцю та моди ReAnd дає можливість дітям брати участь у кастингах, зніматися в рекламах, серіалах і фільмах, брати участь в професійного фотографування, модельних показах, різних творчих фестивалях і конкурсах краси.

У програмі:

  • Дитячий показ мод від ReAnd
  • Виступ школи танцю Dream Team
  • Виступ гурт Мажори
  • Виступ студіі сучасного танцю Pozhar Dance
  • Конкурси від ведучого

 

Партнери

 

Ваші улюблені мелодії, найкращий настрій і заходи на будь-який смак-все озвучить DJ "SAM" і сьогодні в цей прекрасний літній день він з нами  DJ "SAM".

Студія краси Олесі Лисєнко. Засновник і директор, дипломований перукар-стиліст, колорист. Олеся засновник проекту Перевтілення.

Студія краси Beauty Portal. Справжня, абсолютна краса-це гармонія внутрішнього і зовнішнього. Beauty Portal навчить Вас як підкреслити свою індивідуальність і як бути красивою завжди.

Фотограф Олег Дугін - Професійний Fashion фотограф.

Офіційний фотограф "Odessa Fashion Week", "Ukrainian Fashion", "Ukrainian Fashion association", "MS. Ukraine World "," Знак якості Україна ". Фотограф щорічної премії "Людина Року".

Дім моди Vilantre - засновник Вілєна Михайлова.

Ukrainian Fashion- це інтелектуальний глянець про моду та зірок шоу-бізнесу.

Ведучий, викладач режисури, актор, засновник клубу імпровізації "Без оцінки", учасник "клубу комедії 404" - В'ячеслав Галюк.