SOVA x FROLOV: a new collaboration that saves lives | DREAM

DreamTown

Eng
Home News SOVA x FROLOV: a new collaboration that saves lives

SOVA x FROLOV: a new collaboration that saves lives

10 February 2023
SOVA x FROLOV: a new collaboration that saves lives

SOVA x FROLOV: нова колаборація, яка рятує життя


Ювелірний дім SOVA та бренд FROLOV презентували продовження колаборації For Love заради благодійної мети. Мета співпраці — зібрати кошти на турнікети для зупинки критичних кровотеч для громадської організації парамедиків “Госпітальєри”.

Прикраси колекції — каблучки, кафи, підвіси та кольє — мають форму анатомічного серця, символу бренду FROLOV, у різних його інтерпретаціях.

У колаборацію увійшли кольє та каблучки, які повторюють контури серця, виконані у золоті та з діамантами, мінімалістичні персні-печатки, statement-кафи та п'ять оригінальних підвісів у жовтому та білому золоті. Колекція доповнена базовими сережками для стилізації виробів.

Флагман колекції — акцентний каф-серце, який ідеально повторює форму вуха. Прикраси унісекс і створені таким чином, аби не обмежувати вас у способах комбінацій і варіантах використання.

“Це вже третя наша колаборація з FROLOV. Щоразу ми намагаємося привертати увагу до важливих соціальних тем та наповнити творчу співпрацю глибоким змістом. Сьогодні це оперативна медична допомога в гарячих точках України, яка так необхідна нашим військовим. В колекції втілено різні виконання анатомічного серця, ніби відображення кожного українця, який наближає Перемогу”, — говорить Людмила Сова, генеральна директорка ювелірного дому SOVA.

Особливість колекції — підвіси у різних ювелірних виконаннях — золоті підвіси з блакитними діамантами та жовтими сапфірами, з поєднанням жовтого та білого золота, з покриттям чорного родію та вставок з рубінів. Підвіси можна стилізувати як для сережок, так і з шнурками ручної роботи з натурального шовку, які виконані майстрами FROLOV.

“Натхненням для нашої нової колаборації з SOVA стала благодійна ініціатива FROLOVHEART. Кожне срібне серце лімітовано і повністю покривається емаллю вручну. Флагманом цієї колаборації є каф, натхненний прикрасою з нашої кутюрної колекції, виконаний з білого та жовтого золота. Ми щасливі, що набуваючи нових фізичних форм, дякуючи SOVA, ми продовжуємо допомагати українцям і робити все можливе для нашої Перемоги.

Ми впевнені, що ручною роботою майстри привносять в цю колекцію щось більше, ніж красу, а саме любов і віру в найкраще”, — розповідає Іван Фролов, засновник бренду FROLOV.

Срібний підвіс у формі анатомічного серця з різними відтінками жовто-блакитної емалі має благодійну місію. Прикраса лімітована — всього виготовлено 1000 срібних сердець, кожне має персональний номер на звороті. 100% вартості з продажу серця буде перераховано в медичний батальйон “Госпітальєри”.

“На полі бою захисники найчастіше помирають від критичної кровотечі, яку потрібно оперативно зупинити. Тому турнікети для зупинки кровотеч завжди потрібні у надзвичайно великих об'ємах”, — розповідає Ірина Чергава, Інструктор з тактичної медицини в медичному батальйоні «Госпітальєри».