Нова колекція Reima SS23 вже тут | DREAM

DreamTown

Главная Новости Нова колекція Reima SS23 вже тут

Нова колекція Reima SS23 вже тут

17 февраля 2023
Нова колекція Reima SS23 вже тут

Розмалюємо весну з Reima

Цього сезону наша колекція створена в гарних кольорах і грайливих принтах, які легко комбінувати, щоб зробити світ навколо яскравішим. А завдяки функціональним та екологічним матеріалам одягу та взуття діти будуть готові до будь-якої погоди. Готові поринути у весну та літо з новою колекцією Reima SS23?
Ми підготували для вас нові екологічні матеріали, такі як Stormblock, а також ще більше моделей з рослинного поліестеру Sorona. Крім того, на вас чекають функціональні капсули: Anti-Bite з безпечним просоченням для захисту від усіх комах, Xylitol Cool, що забезпечить комфорт при жаркій погоді завдяки охолоджуючому ефекту, а також SunProof – безпечний та екологічний захист від сонця SPF 50+. Багато оновлених моделей взуття для будь-якого приводу та природних умов. А також колекція одягу та взуття, створена разом з відомою фінською дизайнеркою Мінною Паріккою. Ексклюзивно для Reima вона створила колекцію в яскравих кольорах, що дозволяє дітям бути самими собою – унікальними та прекрасними.
Швидше відвідайте наші офіційні брендові магазини або сайт reima.ua, щоб познайомитися ближче з усіма новинками та покращеними улюбленими моделями!

Нова колекція Reima SS23 вже тут!