Драйвові вихідні в серпні! | DREAM

DreamTown

Укр
Головна Новини Драйвові вихідні в серпні!

Драйвові вихідні в серпні!

07 серпня 2021
Драйвові вихідні
в серпні!

Драйвовий серпень наступає!

Хтось заряджається сонцем на пляжі, а DREAM TOWN запрошує тебе заряджатися ДРАЙВом!

Кожні вихідні серпня приходь та приймай участь в драйвових перегонах, займай призові місця та вигравай подарунки від орендарів ТРЦ.

DREAM TOWN 2 частина, атріум Африка, 2 поверх

12:00-16:00

7-8 серпня Гонки трасових авто

Жага швидкості та почуття адреналіну… Відчуй все це на собі.

Автомодель рухається в спеціальному відсікі і повертає на поворотах автоматично, але регулювати і контролювати швидкість на поворотах і прямих ділянках траси - ціле мистецтво! Якщо учасник вилетів з треку або пішов в занос, він втрачає час і відстає від інших суперників.

Одночасно можуть брати участь в змаганнях 5 осіб. Таймінг одного заїзду 2 хвилини 40 секунд.

На панелі управління трасою є спеціальні індикатори та табло, які показують кожному бере участь найкращий час за коло і кількість пройдених кіл.

В 14:00 та 16:00 визначаються переможці з найкращим часом та нагороджуються призами

 

14-15 серпня Гонки ралі

Ралійні змагання не можуть залишити байдужими нікого. Чи ввійде машина в поворот, чи зможе вона зробити віраж, обійти конкурентів? Всі ці емоції будуть переживати разом, адже до ралі додається ведучий, який не тільки доповідає про обстановку, але і підігріває інтерес.

Ця гра для компанії: машинок може бути чотири і більше. Але кубки та медалі дістануться тільки чемпіонам - тим, хто не злякався, хто проявив швидку реакцію і кмітливість; тим, хто зумів виграти в таких непростих умовах загального ажіотажу

О 14:00 і 16:00 визначаються переможці з кращим часом на трасі і нагороджуються подарунками

 

21-22 серпня Танкові бої

Комп'ютерні танки - ніщо в порівнянні з цим танковим боєм. Опинившись на полігоні, належить атакувати ворога, але самому сховатися від його снарядів. При цьому варто пам'ятати, що тут танки не такі швидкі і поворотні: все, як по-справжньому. Кожне попадання може стати останнім.

Бій ускладняється пересіченою місцевістю: залізничний переїзд, дерева і будови не тільки допомагають, але і перешкоджають проїзду, як і наведення різкості.

О 14:00 і 16:00 визначаються переможці з кращим часом на трасі і нагороджуються подарунками

 

Атракціони цікаві для всіх вікових категорій, тому приходь з друзями або всією родинною та розважаючись, вигравай подарунки.

 

Участь БЕЗКОШТОВНА!