SOVA святкує День Народження | DREAM

DreamTown

Укр
Головна Новини SOVA святкує День Народження

SOVA святкує День Народження

10 червня 2022
SOVA святкує День Народження

Born in Ukraine: SOVA святкує День Народження подарунками для української армії

Народжені в Україні - митці, вірші, музика, ідеї і бренди. Всі вони такі різні, але об’єднані своєю свободою, незламністю, креативним баченням та гордістю за своє походження.

У нас, як і у всіх українців, одне спільне бажання - Перемога. Святкуючи 22 роки бренду SOVA ми не тільки загадаємо найбажаніше, а й допоможемо йому якнайшвидше здійснитися. У червні ми згадуємо про великі та маленькі перемоги українців та нашого бренду і разом з вами перераховуємо кошти на армію та наближати Перемогу України.

З 1 по 30 червня 5% від продажу кожної прикраси SOVA буде перераховано до однієї з 6 благодійних організацій та фондів, які займаються допомогою українській армії, медикам та родинам, які постраждали від війни. На яку саме допомогу підуть кошти з продажу, клієнт може вирішити самостійно, вказавши організацію при здійсненні покупки. Обрати можна між фондами “Повернись живим”, “Кожен може”, Hope.ua, Help Ukraine Center та медичним батальйоном "Госпітальєри", БО “Ти не один” (Благодійний фонд 1+1 медіа).

Пишаємося своєю Батьківщиною та святкуємо вже 22 роки натхнення Україною. Святкуйте разом з нами.