Нагородження Чемпіонів Європи 2023 з боротьби | DREAM

DreamTown

Укр
Головна Новини Нагородження Чемпіонів Європи 2023 з боротьби

Нагородження Чемпіонів Європи 2023 з боротьби

10 травня 2023
Нагородження Чемпіонів Європи 2023 з боротьби

8 травня у Спортивному клубі боротьби «БАКИНЕЦЬ» відбулося нагородження грошовими преміями чемпіонів Європи з вільної боротьби Аліни Грушина-Акобія та Парвіза Насібова (відео нагородження за посиланням).
Під час нагородження відбулася зустріч з тренерами та вихованцями клубу. Аліна та Парвіз сказали слова підтримки молодим спортсменам та висловили слова подяки за підтримку спорту та їх, як спортсменів Президенту та головному тренеру Клубу боротьби «БАКИНЕЦЬ» Крапівіну Олегу Андрійовичу та віце президенту та тренеру Клубу «БАКИНЕЦЬ» Крапівіну Султанбеку Олеговичу.

Аліна Грушина-Акобія — українська борчиня вільного стилю, заслужений майстер спорту, дворазова чемпіонка Європи, призерка чемпіонатів світу та Європи стала Чемпіонкою Європи з боротьби 2023 у ваговій категорії до 57 кг, що відбувся з 17 по 23 квітня у столиці Хорватії, місті Загреб. На даний час Аліна Грушина-Акобія - лідер світового рейтингу UWW (United World Wrestling) серед жінок в ваговій категорії до 57 кг.
Аліна Грушина-Акобія тренується на базі клубу боротьби БАКИНЕЦЬ, тренер Крапівін Султанбек Олегович, віце президент Клуба «БАКИНЕЦЬ».

Парвіз Насібов — український борець греко-римського стилю, заслужений майстер спорту, срібний призер Олімпійських ігор в Токіо, бронзовий призер чемпіонату Європи 2023 року. Нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня за досягнення високих спортивних результатів на ХХХІІ літніх Олімпійських іграх в місті Токіо (Японія), виявлені самовідданість та волю до перемоги.
Парвіз Насібов тренується на базі клубу боротьби «БАКИНЕЦЬ». Тренер Крапівін Олег Андрійович, президент Клубу БАКИНЕЦЬ

Аліна та Парвіз є членами збірної команди України та претендентами на участь у Літніх Олімпійських іграх 2024, що пройдуть в столиці Франції місті Парижі.

Адреса Спортивного Клубу боротьби «БАКИНЕЦЬ» : Київ, ТРЦ DREAM, пр. Оболонський, 1Б, DREAM yellow, 3 поверх, атріум Франція.