Фестиваль фарб ХОЛІ | DREAM

DreamTown

Укр
Головна Новини Фестиваль фарб ХОЛІ

Фестиваль фарб ХОЛІ

09 липня 2024
Фестиваль фарб ХОЛІ

Котику, запрошуємо тебе на драйвовий Фестиваль фарб ХОЛІ.

На тебе чекають обсипання сухими фарбами, локації з ігровими та творчими активностями, гра в кольорову мега-дженгу, басейн з різнобарвними м'ячиками, яскравий аквагрим, чарівне мехенді, дивовижний майстер-клас з Ебру - малюнки фарбами під водою.
Не забудь зробити фото на памʼять на фоні нашої яскравої фотозони.

*Фарби, що використовуються в рамках заходу, мають сертифікати якості і є безпечними для оточуючих та довкілля.
Фарбу отримаєте на заході за донат від 100 гривень на користь ЗСУ. Діти зможуть виграти набори фарб, взявши участь в активностях.

*Фарба розчиняється у воді і змивається з тіла, проте в деяких випадках може затриматися на шкірі.
УВАГА! На деяких видах тканини фарба може залишити плями, що не виводяться. Тож прийміть, будь ласка, це до уваги при відвідуванні заходу!

Коли? 21.07 з 16:00 до 19:00.

Де? ТРЦ DREAM/ DREAM berry навпроти входу 6 з боку ст. м. Героїв Дніпра.

Стань частиною Фестивалю та заряджайся неймовірною енергетикою!
Вхід на захід вільний.

*При оголошенні повітряної тривоги захід призупиняється. Якщо повітряна тривога не закінчується протягом 1 години, фестиваль не відновлює свою роботу.
*Захід спрямований на підтримання емоційно-психологічного стану дітей та молоді у період війни, а також з наміром залучення благодійних коштів на потреби ЗСУ.

 

Учасники розіграшів надають свою згоду на:

- обробку будь-яких персональних даних, які надані чи будуть надані особисто Організатору розіграшів чи його представникам відповідно до наступної мети: здійснення прав та виконання обов’язків у сфері надання послуг та забезпечення дотримання вимог чинного законодавства України;

- поширення Організатором розіграшів персональних даних будь-яким іншим особам та передачу їх третім особам без повідомлення клієнта про таку передачу, з метою рекламування розіграшу, за умови дотримання вимог чинного законодавства щодо захисту персональних даних;

- знімання учасника на фото- та/або відеоплівку, обробку таких та/або наданих клієнтом фотографій, інших художніх творів з зображенням клієнта, їх публічного показу, відтворення та розповсюдження, в рамках здійснення Організатором комерційної діяльності у сфері надання послуг щодо розіграшів, з дотриманням вимог чинного законодавства України.

Дана Згода діє протягом невизначеного часу.