Dream Town створив колекцію райдужних масок | DREAM

DreamTown

Укр
Головна Новини Dream Town створив колекцію райдужних масок

Dream Town створив колекцію райдужних масок

15 квітня 2020
Dream Town створив колекцію райдужних масок

Карантин застав всіх весною, коли зазвичай стартує новий fashion-сезон, тож команда Dream Town вирішила створити колекцію паттернів в Instagram для найпопулярнішого аксесуара цього сезону — для маски. 

 

Разом з креативниками banda та ffface.me Dream Town хотіли урізноманітнити однотонні захисні маски яскравістю веселки.

 

Завантаживши фільтр, можна приміряти усю райдужну колекцію прямо вдома, або ж прикрасити реальну захисну маску. Наприклад, коли треба ненадовго вийти до супермаркету і по дорозі зробити гарне селфі, не порушуючи правил карантину.

 

«Нам дуже сподобалася ідея прикрасити карантинні будні киян та додати елемент моди до історії з масками. На карантині люди ще більше часу проводять у смартфоні. Тому ми одразу затвердили ситуативне рішення від banda створити онлайн-примірочну з яскравими інста-масками у стилі Dream. Так з’явилася ціла колекція інста-масок для справжніх захисних масок», —  коментує директор ТРЦ Dream Town Роман Ємець.

 

Усі, хто спробує маски та опублікує відео з відміткою @dreamtownkyiv, потрапляють до відеоролику з віртуальним показом масок, який транслюватиметься на екранах у Dream Town та у його соцмережах після завершення карантину. 

 

Також згодом Dream Town планує проводити розіграші сертифікатів від брендів-партнерів серед користувачів. Підписуйтеся на Інстаграм @dreamtownkyiv та тестуй райдужну маску.