ТРЦ Dream Town скасовує орендну плату на час карантину | DREAM

DreamTown

Eng
Home News ТРЦ Dream Town скасовує орендну плату на час карантину

ТРЦ Dream Town скасовує орендну плату на час карантину

27 March 2020
ТРЦ Dream Town скасовує орендну плату на час карантину

 

 

Про це 27 березня повідомили власники ТРЦ Гарік Корогодський та Олександр Меламуд.

 

Бізнесмени пояснили, що вирішили не чекати рішень влади та оголосили орендарям ТРЦ, що на період карантину з них не буде стягуватися орендна плата і платежі за маркетинг.

 

«Ми розуміємо, що зараз через карантин більшість орендарів просто не в змозі платити оренду. У нас було два варіанти: продовжувати нараховувати орендну плату або увійти в становище. Перший варіант означав, що більшості магазинів доведеться оголосити себе банкрутами й припинити діяльність. А це призведе до звільнення людей, зниження купівельної спроможності та можливих соціальних вибухів. Тому ми вибрали другий варіант: відмовитися від орендної плати, разом чекати кращих часів, а потім разом піднімати економіку», — прокоментував це рішення Олександр Меламуд.

 

Директор ТРЦ Роман Ємець розповів, що на період карантину для орендарів залишили тільки платежі для підтримки всіх систем і охорони майна — OPEX і комунальні.

 

«Оренда в ТРЦ розбита на кілька платежів: комунальні, операційні, оренда. Перші два платежі — невеликі, а оренду на час карантину ми стягувати не будемо. Це рішення акціонерів, яке підказує здоровий глузд і реальність», — пояснив Ємець.

 

Він додав, що орендарів попросили укласти додаткові угоди з ТРЦ, ніяких довідок або інших документів надавати не потрібно.