У ТРЦ Dream Town відкривається Галерея ДЕКО | DREAM

DreamTown

Eng
Home News У ТРЦ Dream Town відкривається Галерея ДЕКО

У ТРЦ Dream Town відкривається Галерея ДЕКО

06 June 2020
У ТРЦ Dream Town відкривається Галерея ДЕКО

6-8 червня у другій частині ТРЦ Dream Town (Оболонський пр., 21-Б) почне роботу перша Галерея ДЕКО. Торговельний простір площею 3 000 кв. м обіцяє найбільший в Україні асортимент товарів для дому – понад 10 тис. артикулів посуду, домашнього текстилю та декору.

Галерея ДЕКО в ТРЦ Dream Town буде першим магазином у цьому концепті, який вийшов за межі національної мережі «Епіцентр». В основі концепту — бажання зробити покупки легкими та зручними завдяки ретельному зонуванню, навігації та переміщенню фокусу на самі товари. Також у новому магазині на Оболоні працюватиме онлайн-вітрина, де можна буде зробити замовлення в інтернет-магазині epicentrk.ua та оформити доставку.

Галереї ДЕКО — це унікальний український рітейл-проект товарів для дому, який об’єднує на великій площі посуд, декор та домашній текстиль. Товари для дому у  ДЕКО підібрані колекціями, щоб покупці мали можливість оформити житло в єдиному стилі та дизайні», — зазначає директор напрямку «ДЕКО» мережі «Епіцентр» Анна Бондарєва.

Як зазначає Анна Бондарєва, останнім часом на ринку «товарів для дому» формується справжня fashion-індустрія — все більше споживачів готові платити за красиві та стильні речі. «Українці прагнуть активніше прикрашати свої оселі, оновлювати інтер’єри, наповнювати їх декором і гарними аксесуарами. Саме тому у Галереях ДЕКО будуть представлені колекції відомих світових виробників і якісні українські бренди», — розповідає директор напрямку «ДЕКО» мережі «Епіцентр».

Довідка. ДЕКО було виділено як окремий напрямок в мережі «Епіцентр» у 2008 році. Найбільші Галереї ДЕКО площею до 15 тис. кв. м розташовані у ТЦ «Епіцентр» на вул. Полярній у Києві. Близько 40% асортименту Галереї ДЕКО складає продукція власних торговельних марок – La Nuit, Flamberg, Smart Kitchen, Fiora, Songer und Sohne, Origami, Luna, Nota Bene, UP! тощо.

Протягом кількох наступних років Галереї ДЕКО мають відкритися у 40 торговельних центрах України. Для нових локацій обиратимуть переважно великі ТЦ і ТРЦ в спальних та центральних районах міст.