Intersport Outlet City у Dream Town | DREAM

DreamTown

Укр
Головна Новини Intersport Outlet City у Dream Town

Intersport Outlet City у Dream Town

08 серпня 2020
Intersport Outlet City у 
Dream Town

Новий магазин має унікальну концепцію — тут поєднають великий асортимент спортивного одягу, взуття, аксесуарів різних сезонів та модні речі у стилі casual від відомих брендів.

Intersport Outlet City розпочне роботу 8 серпня. Магазин площею 7 000 кв. м стане одним із найбільших спортивних аутлетів України та найбільшим у мережі Intersport.

Тут буде представлено понад 70 брендів взуття та одягу  в стилі casual, у тому числі преміальних брендів зі знижками до 80%. Однією з особливостей магазину є величезна зона джинсів різного крою від Big Star, Guess, Levis, Calvin Klein, DKNY, G- Star та інших. Тут також зібрано чудовий асортимент надсучасних та якісних спортивних товарів від відомих світових брендів, таких як Nike, Puma, Adidas, New Ballance, Asics та інших.

Дизайн Intersport Outlet City виконано у стилі великого американського міста. На території магазину два кафе: coffee truck — де можна замовити каву або перекусити хот-догом та кафе здорового харчування. Також у магазині є дитячий майданчик та простір для івентів та конференцій. Там планують проводити цікаві заходи та презентації для клієнтів магазину.

Свято на честь відкриття триватиме два дні — 8 та 9 серпня. Гостей розважатимуть DJ-сети та жива музика, величезна 3D фотозона, конкурси та майстер-класи від стилістів та модних експертів. Також діятиме низка святкових акцій:

Кожен, хто зареєструється на подію у фейсбуці, поділиться постом та прийде у магазин 8 серпня з 10:00 до 12:00 години отримає спеціальний браслет на додаткову знижку у 20%.

Усі, хто виконає ті ж умови, але прийде після 12:00, отримає браслет з ексклюзивною знижкою 10% до діючих цін аутлету, які вже з максимальними знижками.

Перші 25 людей, які відвідають магазин під час відкриття, отримають щедрі сюрпризи.

Intersport — це швейцарська мультибрендова мережа магазинів спортивних товарів. В Україні — із 2016 року. На даний момент кількість торгових точок «Інтерспорт» налічує 47 по всій країні. В мережі Intersport зібрані товари  для занять спортом як професіональних спортсменів, так і звичайних шанувальників різних видів спорту у різних спортивних категоріях.

На сьогодні мережа Intersport представлена в Україні такими форматами, як — концептуальні магазини Intersport, магазинами формату «аутлет» — Intersport Outlet, а також невеличкими магазинами, які називаються intersport.ua, де представлено базовий асортимент, а більшість товарів можна заказати в інтернет-магазині та забрати замовлення у точці видачі у фізичному магазині. Але новий Intersport Outlet City буде істотно відрізнятися від усіх інших магазинів мережі.

https://dreamtown.ua/ua/shops/items/805

https://www.youtube.com/watch?v=NzKLNJShRN4